Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2015 19:50 - Светлинни кодове
Автор: mimozad37 Категория: История   
Прочетен: 671 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Светлинни кодове. Как се зареждат

    Навярно са ви познати и са ви се случвали напоследък, зачестяването на следните симптоми:
    — необяснима сънливост;
    — леко неразположение без да сте болни;
    — усещане за «разширение» или «болки в костите» по тялото;
    — внезапни озарения и яснота на съзнания.
    Това са признаци на зареждане Светлинни кодове (светлинни пакети информация), важни духовни послания на новата епоха.
    Какво представляват Светлинните кодове, как влияят на живота ни и практическите препоръки, как да ги преживеем, ще узнаете от този материал.
    Какво представляват Светлинните кодове?
    Светлинните кодове са шифровани информационно-енергийни послания на Вселената. 
    Светлинните кодове се транслират от Великото Централно Слънце, преминавайки през Слънцата на галактическите и планетарни системи (които обикновено работят като понижаващи трансформатори).
    Включват в себе си всички видове вибрации – знания, емоции, звук, светлина и много други честоти, недостъпни за нашето пряко възприятие.
    Светлинните кодове са многомерни и универсални. Предават се наведнъж на цялата Земя и на съществата, които я населяват.
    И, разбира се, идват при всички хора, без изключение.
    Получавате от тях тази част от енергията, която условно съответства на нивото на съзнание и готовност.
    Особено мощни послания идват по време на значителни астрологични дати. Това може да са равноденствията, слънце стоенето, затъмнения и т.н.
    През март 2015 г. в Светлинните кодове се усещаха особено мощно във връзка с пълното слънчево затъмнение.
    Зареждане става и на ключови дати, когато числата на датата и месеца съвпадат («4:4», «5:5», «12:12»).
    Не напразно, именно по това време на Майсторски организации се провеждат групови онлайн медитации.
    Признаци на зареждане и активации на Светлинни кодове:
    1. Сънливост «не по график» 
    Най-добре информацията на Светлинните кодове се зарежда, когато спите, за да не пречи хаоса на мислите ви и активността на мозъка. Затова може да ви се поиска за кратко да се «изключите» почти по всяко време на деня. Ако имате възможност, вслушайте се в тялото си и полегнете. Ако трябва да запазите работоспособност и не е възможно никакво отпускане - намалете количеството на храната. В този случай, ще се изразходва по-малко енергия за нейната преработка и ще имате повече за интеграцията на получената информация.
    2. Дълбоки трансови състояния
    Можете да изпадате в дълбок релакс или транс (все едно «изключвате от реалността») внезапно през деня. Собствените ви медитации също стават много по-мощни и дълбоки. Понякога се получава обрания процес — не можете да се «издигнете високо» в практиките си. Не се притеснявайте, не сте загубили навик, да се потапяте дълбоко в себе си, просто сработва защитата от претоварване.
    3. Неразположение и странни усещания в тялото 
    Такива високи вибрации не е лесно да се приемат и разположат. Могат да се появят усещания за потоци в тялото, «взривове» или налягане в главата, болки в мускулите и ставите, вътрешно разширение, горещина и други (така наречения «духовен грип»).
    Проявлението на «духовния» грип прилича на висока температура. Но, от гледна точка на медицината, сте напълно здрави — вашата духовна трансформация преобразува клетъчната структура, за да могат клетките ви да побират повече светлина и енергия.
    4. Объркани мисли, загуба на концентрация 
    По време зареждане на Светлинните кодове, в прекия смисъл на думата, се получава информационно претоварване. Ако и при това, имате напрегната работа или висока социална активност, изисква се повишено внимание (голямо семейство, учене, творчески проект) – бъдете готови за «изключване». Можете да забравите нещо, да бъркате думи, да губите предишни «раперни точки». Оставате с впечатлението, че архива на паметта ви е разпределен на сектори и полици, които по никакъв начин не са свързани помежду си.
    5. Озарения и кристална яснота на съзнанието 
    В някакъв момент, част от информацията на светлинния пакет започва да се разархивира и да се интегрира в съзнанието ви. Това изглежда като озарение. Все едно «пъзела се подрежда» в главата ви, не са ви достигали няколко фрагмента, а сега всичко си е отишло на мястото. Във вас възниква ново ясно разбиране, което може да се отнася до работата, бита, хобито, самоусещането и т.н.
    6. Висока активност и работоспособност
    Разопакованите Светлинни кодове работят като огромен резервоар от енергия. Все едно нещо ви «подхвърля» отвътре. Можете да се събудите посред нощ или рано сутрин, да успеете с куп неща, да реализирате нови идеи. Главното тук е, да не забравяте за здравето си и да се стараете нормално да се храните и почивате.

    Вече усетили ли сте в себе си зареждането на Светлинните кодове? Споделете симптомите! 



Гласувай:
0




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mimozad37
Категория: История
Прочетен: 4336
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930